joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

CSU Craiova a demarat pregătirea în Austria

Sub comanda lui Gigi Mulţescu, echipa olteană a început stagiul de pregătire de la Fugen (Austria), care are o durată de 19 zile. Deplasarea în Austria au făcut-o 22 de jucători, după ce clubul din Bănie s-a despărţit oficial la finalul săptămânii trecute de Andrei Herghelegiu şi Valentin Iliev.

În acest moment, în cantonament sunt prezenţi L. Popescu, A. Vlad, Dumitraş, Briceag, Vătăjelu, Popov, Madson, Mateiu, Măzărache, Ivan, Bancu, Băluţă, Zlatinski, Petre, Ciocoteală, Surugiu, R. Bogdan, Screciu, Manea, Jurj, Hreniuc şi Vlădoiu, urmând ca în zilele ce urmează să se alăture lotului şi stranierii Kay, Acka şi Nuno Rocha.

În perioada pe care o va petrece pe pământ austriac, pe lângă antrenamentele cu caracter fizic, CSU Craiova are în program stabilite deja patru jocuri amicale, care vor începe de mâine. Primul adversar al craiovenilor va fi o echipă albaneză, Teuta Durres, care a încheiat sezonul trecut din Superliga albaneză pe locul patru, iar în palmares are un titlu naţional cucerit în anul 1994, trei Cupe ale Albaniei şi trei Supercupe.

Policlinica Buna Vestire Craiova

După disputa contra albanezilor de la Durres, elevii lui Mulţescu vor întâlni adversari mai puternici. Craiova va juca în compania lui Red Bull Salzburg pe 26 iunie, echipă ce este invincibilă în Austria în ultimii trei ani, perioadă în care şi-a adjudecat în fiecare an eventul. Apoi va urma amicalul de lux cu Zenit Sankt Petersburg, pe 29 iunie. Echipa rusă a fost preluată în această vară de antrenorul român Mircea Lucescu, Zenit fiind unul dintre coloşii fotbalului din Rusia, cu patru titluri naţionale câştigate în ultimul deceniu. Ultima oară formaţia din Sankt Petersburg a câştigat supremaţia în campionatul naţional în 2015, în timp ce în sezonul trecut a ocupat ultimul loc de pe podium. Al patrulea joc de verificare se va disputa împotriva slovacilor de la MSK Zilina, pe data de 2 iulie. Un ultim meci amical va fi programat pentru finalul cantonamentului din Austria, care se va încheia în jurul datei de 8 iulie.

Sursă foto: csuc.ro

 

Politica