sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Grindină, acoperişuri desprinse şi copaci căzuţi de la furtuni

O furtună de 15 minute a făcut prăpăd, duminică, în mai multe localităţi din Mehedinţi, dar şi în Drobeta Turnu Severin. Două acoperişuri au fost desprinse de vânt în oraş, iar unul dintre ele a căzut pe mai multe maşini parcate. Pompierii au lucrat până târziu în noapte să degajeze alte acoperişuri de tablă desprinse de vânt, dar şi copaci care au blocat Drumul Judeţean 670. Nici grindina nu a ocolit judeţul şi a afectat mai multe localităţi.

Furtuna a pornit în jurul orei 18.30 şi chiar dacă nu a durat decât 15 minute a făcut prăpăd. Oamenii spun că ploaia nu a fost din abundenţă, dar vântul a spulberat acoperişurile de pe blocuri ca pe câteva foi de hârtie. Trei maşini care erau parcate au fost surprinse sub bucăţile de tablă căzute.

În altă parcare din Drobeta Turnu Severin, furtuna a desprins acoperişul şi a rămas suspendat. Pompierii au fost chemaţi să îndepărteze pericolulul, întrucât putea în orice moment să se prăbuşească peste locatari. În acelaşi timp, Drumul Judeţean 670 care face legătura intre Drobeta Turnu Severin şi Baia de Aramă a fost blocat după ce mai mulţi copaci au fost rupţi şi aruncaţi pe carosabil. Pompierii au degajat artera în câteva zeci de minute. Prăpăd a fost şi în localităţile Bobaiţa şi Bârda, unde a căzut grindina.

Policlinica Buna Vestire Craiova

 

 

sursaa foto: adevarul.ro

 

Politica