marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Cel puţin 14 studenţi erasmus au murit şi alţi 30 au fost răniţi într-un accident rutier

UPDATE/ Printre victimele accidentului se afla și o studentă româncă. 

''Exprimăm profundul regret pentru victimele accidentului de autocar din Spania, printre care şi o studentă româncă. Sincere condoleanţe familiei'', a postat MAE pe contul de Twitter.


Un autocar în care se aflau aproximativ 50 de studenţi erasmus, de naţionalităţi diferite, a fost implicat într-un accident. Cel puţin 14 persoane au murit, iar alte 30 au fost rănite. Studenţii se întorceau de la un festival de artificii, relatează AP online, potrivit Mediafax.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Accidentul a avut loc duminică dimineaţa, a anunţat Guvernul regional într-un comunicat, pe autostrada care asigură o legătură între Spania şi Franţa de-a lungul coastei mediteraneene, în apropiere de Freginals, la jumătatea drumului între Valencia şi Barcelona.

Studenţii, participanţi la programul Erasmus, se întorceau de la Valencia, unde au asistat la renumitul festival de artificii "Fallas", potrivit lui Jane, citează Mediafax.

Potrivit publicatiei El Mundo, din primele informatii se pare ca studentii din autocar proveneau din Elvetia, Norvegia, Marea Britanie, Turcia, Ucraina, dar si din Barcelona.

Politica