vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Concurs de Miss pentru angajatele din structura MAI

Angajatele din structura Ministerului Afacerilor Interne pot participa la un concurs online de Miss.

"Vă invităm să alegem împreună fotografia care va fi coperta paginii noastre în perioada 1-8 martie a acestui an! Timp de o săptămână, veţi avea ocazia să le vedeţi şi să le apreciaţi pe colegele noastre de la Politia Română – www.politiaromana.ro, Jandarmerie, Poliţia de Frontieră Română, IGSU – Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă, Academia de Poliţie A.I.Cuza sau de la alte structuri ale ministerului”, se arată în comunicatul postat pe pagina de Facebook a MAI. 

Câştigătoarea concursului va apărea în deshiderea paginii de Facebook a instituţiei, în perioada 1-8 martie, dar şi pe coperta revistei "Pentru Patrie", precizează Mediafax.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Cea mai apreciată fotografie a colegelor noastre va fi coperta paginii Facebook a MAI şi va fi publicată pe coperta ediţiei din martie a Revistei Pentru Patrie. Aşteptăm şi alte fotografii ale colegelor noastre (în uniformă+ nume, prenume şi unitatea din care face parte) prin mesaj privat. Acestea vor fi publicate în fiecare zi, până pe data de 27 februarie", se mai arată în anunţul publicat pe contul de Facebook al MAI, potrivit Adevărul.

Foto:maramedia.ro

Politica