joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

28 de morți în urma unui atac terorist

28 de persoane au murit, iar alte 61 au fost rănite în atentatul comis miercuri seară în centrul oraşului turc Ankara. Explozia a vizat autocare militare care erau oprite la un semafor, a anunţat armata turcă. Potrivit publicației turcă Yeni Safak, atacatorul este un sirian  identificat cu numele de Salih Necar, a ajuns pe teritoriul Turciei împreună cu refugiaţi din Siria. Amprentele i-au fost luate când a intrat în ţară, şi astfel, a putut fi identificat de poliţie, relatează site-ul publicaţiei.

Atacul nu a fost încă revendicat. Potrivit acestei publicaţii, vehiculul folosit în atacul care a avut loc în apropierea sediului Statului Major general al armatei turce, nu departe de Guvernul şi Parlamentul Turciei, a fost dat spre închiriere în oraşul turc Izmir, în urmă cu aproximativ două săptămâni.

O sursă din cadrul securităţii a spus că potrivit primelor informaţii, militanţi kurzi din cadrul Partidului Muncitorilor din Kurdistan (PKK) sunt responsabili pentru acest atac, informează Mediafax.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Foto:expresspress.ro

Politica