vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Se strange laţul în jurul răufăcătorilor în cartierele craiovene

Firma craioveană EUROTEHNICA IT&C a lansat nu demult proiectul Siguranţa MEA, proiect menit să transforme cartierele oraşului Craiova într-unele mai sigure şi mai liniştite, prin montarea unor sisteme de monitorizare special create pentru scările de bloc.

Proiectul deja şi-a dovedit eficienţa, identificând şi ducând la prinderea unor răufăcători care au cauzat pagube în diverse zone ale oraşului, de la furturi până la incendieri de maşini şi spargeri de apartamente.

După perioada sarbătorilor, când mulţi locatari au fost plecaţi în vacanţă sau la rude şi numărul infracţiunilor a crescut, cererea pentru acest proiect a început să fie semnificativ mai mare. Craiovenii au început să conştientizeze necesitatea de siguranţă şi să aprecieze facilităţile oferite de către acest proiect. Deja există cereri pentru întregi asociaţii care doresc să intre în proiectul Siguranţa MEA.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Sistemele create de către cei de la EUROTEHNICA IT&C sunt special gândite pentru scările de bloc, diferă de un sistem standard cameră-operator şi vin însoţite de un sistem de management al datelor strict, special conceput să ofere maximul de siguranţă şi în acelaşi timp să respecte cu stricteţe intimitatea locatarilor. De asemenea acestea sunt oferite în condiţii foarte avantajoase menite să le facă foarte accesibile pentru toată lumea astfel încât costurile să nu se resimtă mai deloc.

 

Politica