joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Protestele continuă la Chișinău

Protestele faţă de învestirea Guvernului moldovean condus de democratul Pavel Filip vor continua şi joi, au anunţat organizatorii acţiunilor de protest care au avut loc miercuri seara  în faţa Parlamentului de la Chişinău, relatează agenţia IPN în pagina electronică, potrivit Mediafax.

Chiril Moţpan, secretarul Consiliului Marii Adunări Naţionale, a declarat că, joi dimineaţă, reprezentaţii protestatarilor au fost invitaţi la discuţii la Ministerul Afacerilor Interne. El a adăugat că oamenii au fost chemaţi să se adune la ora 10.00 în Piaţa Marii Adunării Naţionale, pentru a continua să protesteze.

La rândul său, contactată de IPN, şefa serviciului de presă al Partidului Socialiştilor, Carmena Lupei, a menţionat că grupul socialiştilor, alături de susţinătorii săi, va continua şi joi acţiunile de protest din faţa Parlamentului, începând cu ora 10.00.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Totodată, liderul Partidului Politic Partidul Nostru, Renato Usatîi, şi-a îndemnat susţinătorii, prin intermediul unui mesaj video postat pe o reţea de socializare, să continue manifestaţiile şi să vină în faţa Legislativului, tot de la ora 10.00.

Miercuri, o mulţime de protestatari s-a adunat în faţa clădirii Legislativului manifestând împotriva învestirii Guvernului condus de Pavel Filip. După învestire, aceştia au înconjurat Parlamentul pentru a nu le permite deputaţilor să părăsească sediul şi pentru a impune anularea votului.

Sursă:mediafax.ro

Foto:europafm.ro

Politica