vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

A murit cântărețul David Bowie

David Bowie a murit, duminică, la vârsta de 69 de ani.

"10 ianuarie 2016 – David Bowie a murit liniştit, astăzi, înconjurat de familia sa, după o curajoasă luptă de 18 luni cu cancerul", au anunţat reprezentanţii lui David Bowie, pe contul oficial de Facebook al artistului.

Aceştia au precizat că înţeleg faptul că multe persoane vor fi afectate la aflarea acestei informaţii. Totodată, reprezentanţii artistului au solicitat să fie respectată intimitatea familiei în aceste momente dureroase.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Pe de altă parte, anunţul decesului lui David Bowie a fost primită cu tristeţe de fanii artistului. Mulţi dintre aceştia au comentat pe reţelele de socializare spunând că speră ca acest anunţ să fie o farsă.

Potrivit revistei People, anunţul referitor la decesul legendarului muzician britanic a fost confirmat însă de fiul artistului, Duncan Bowie, prin intemediul unui mesaj publicat pe Twitter.

"Îmi pare foarte rău şi sunt întristat să vă confirm faptul că vestea este adevărată. Voi fi offline pentru o vreme. Vă iubesc pe toţi", a scris Duncan Bowie.

Potrivit BBC, zvonurile despre starea de sănătate a cântăreţului David Bowie au circulat de mulţi ani în cercurle industriei muzicale.

Ultimul concert live susţinut de David Bowie a avut loc la New York, cu ocazia unui eveniment de caritate, în 2006.

Artistul britanic era căsătorit din 1992 cu celebrul super-model Iman, cu care are o fiică, Alexandria Zahra Jones. David Bowie are şi un fiu, Duncan, care provine din prima lui căsătorie cu Angela Bowie.

David Bowie a împlinit vârsta de 69 de ani pe 8 ianuarie şi a sărbătorit această zi specială prin lansarea ultimului său album de studio, intitulat "Blackstar", al 28-lea din carieră. Potrivit presei internaţionale, noul material discografic – care include şapte piese şi este disponibil pe CD şi pe vinil – i-a impresionat pe criticii din industria muzicală şi a reflectat pe deplin dorinţa artistului britanic de a explora noi tendinţe muzicale.

Sursă: mediafax.ro 

Politica