marți, aprilie 16, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

O femeie cu un bebelus in spate s-a aruncat in aer

O femeie care avea un bebelus in spate s-a aruncat in aer miercuri noapte intr-un sat din nordul Camerunului, aproape de frontiera cu Nigeria, in explozie pierzandu-si viata copilul si cel putin inca o persoana, au declarat joi pentru EFE surse militare.

Potrivit stirilor protv.ro femeia era terorista kamikaze. Atacul, pus pe seama gruparii jihadiste Boko Haram, din Nigeria vecina, a provocat panica in localitatea Keliari, peste o suta de locuitori fugind in orasele apropiate. Autoritatile cameruneze nu au facut pana in prezent nicio declaratie publica despre cele intamplate.

Totodata, jihadisti despre care se crede ca ar face parte din Boko Haram au blocat miercuri accesul camioanelor care transportau alimente catre localitatile din nordul tarii. Armata cameruneza a intervenit pentru a restabili ordinea si pentru a-i respinge pe atacatori, unul dintre acestia fiind ucis.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Site-ul All Africa relateaza ca executivul camerunez i-a rugat pe parinti sa nu le ofere copiilor drept cadou de Craciun arme de jucarie. De altfel, autoritatile cameruneze au interzis importul, vanzarea si folosirea armelor de jucarie, intr-o incercare de a spori securitatea publica, in conditiile in care oficialitatile sunt de parere ca armele de jucarie oferite copiilor promoveaza cultura violentei.

Politica