sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Sinéad O’Connor, sinucidere anunţată pe Facebook

Cântăreața irlandeză Sinéad O'Connor ar fi încercat să își pună capăt zilelor duminică.

Aceasta a scris, pe pagina sa de Facebook, că a luat „o supradoză” de droguri sau de medicamente, relatează AFP, citat de Agerpres.

"Nu există alt mod de a obține respect. Nu sunt la mine acasă, sunt într-un hotel, undeva în Irlanda, sub un alt nume (…) Dacă nu aș fi publicat asta, copiii mei și familia nici nu ar fi știut. Aș putea fi moartă de mai multe săptămâni fără ca ei să știe", mai este scris în mesaj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Potrivit unei surse din rândul poliției irlandeze, cântăreața a fost "localizată în condiții de siguranță", iar acum primește îngrijiri medicale, mai scrie sursa citată.

Mai devreme în cursul anului, Sinéad O'Connor și-a anulat toate concertele din cauză că fiul său suferă de "probleme de sănătate care îi pun viața în pericol".

În luna august, ea a fost supusă unei histerectomii (operație de îndepărtare a uterului) pe care a relatat-o pe rețelele sociale.

Sâmbătă, pe Facebook, Sinéad O'Connor a afirmat că a încheiat legăturile cu industria muzicală: "Muzica s-a încheiat pentru mine. Muzica a făcut asta. M-a făcut invizibilă chiar și pentru copii mei. Mi-a ucis sufletul. Nu mă voi întoarce niciodată la muzică".

Artista, în vârstă de 48 de ani, este cunoscută pentru puternicele luări de poziție în favoarea drepturilor femeii sau contra agresiunilor sexuale în rândul bisericii catolice din Irlanda. De asemenea, ea a discutat public despre lupta sa împotriva depresiunii, mai scrie Agerpres.

Politica