joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Avion cu 200 oameni la bord, prăbuşit în Egipt

Trupurile neînsuflețite a cel puțin cinci copii au fost descoperite la locul prăbușirii avionului Airbus-321 al companiei aviatice ruse "Kogalâmavia", în peninsula Sinai, informează RIA Novosti și Reuters.

Potrivit unor surse de informații din cadrul echipelor de salvare egiptene sosite la fața locului, avionul s-a rupt în două și "gemete s-ar auzi de sub rămășițele aparatului". "Încercăm să ajungem la secțiunea avionului unde s-ar mai putea găsi pasageri în viață. Am auzit voci și sperăm să găsim supraviețuitori", a declarat sursa de informație citată, potrivit RIA Novosti.

Președintele rus Vladimir Putin a exprimat condoleanțe familiilor celor decedați în accident și a ordonat înființarea unei comisii pentru anchetarea cauzelor prăbușirii.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Aparatul Airbus-321 al companiei aviatice "Kogalâmavia", care efectua cursa 9268 pe ruta Sharm el—Sheikh — Sankt Petersburg, a decolat de pe aeroportul egiptean sâmbătă la 6:21 (ora Moscovei) și peste 23 de minute a dispărut de pe ecranele radarelor. La bordul avionului se aflau 217 pasageri și 7 membri ai echipajului.

 

 

sursa foto: travel.viva.gr

Politica