joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Hai la party cu Corina!

Liceenii din Buzeşti se distrează în această seară cu Corina şi Maik. E Balul Bobocilor. 

Sub sloganul „Excelenţa susţine excelenţa!”  Colegiul Naţional ”Fraţii Buzeşti”, alături de Asociaţia “Craiova Capitală Europeană a Culturii 2021” (ACCEC) au plăcerea vă invită la …o plimbare în timp.
“În urmă cu peste 100 de ani, în 1881, se înfiinţa unul dintre cele mai prestigioase colegii atât din Craiova, cât şi din ţară, Colegiul Naţional “Fraţii Buzeşti”.
Un model de excelenţă, performanţă şi disciplină, anul acesta Colegiul National “Fraţii Buzeşti” îşi serbează cea de-a 134-a aniversare a sa, în acelaşi stil elegant care îl caracterizează, iar unul dintre cele mai importante evenimente ale sezonului este ”Balul Bobocilor – Investim în viitor”, ” transmite ACCEC 2021.
Organizat de Colegiul Naţional “Fraţii Buzeşti” şi Royal Models Agency, Balul Bobocilor are loc în această seară, la Casa de Cultură a Studenţilor din Craiova, începând cu orele 18:00 şi se va desfăşura după un scenariu desprins din secolul XIX, un secol al culorii, eleganţei şi bunului gust. De la covorul roşu, la cabine foto pentru participanţi, la Wall of Fame, totul se conturează într-un festin de frumuseţe şi rafinament.
Un show de excepţie care va îngloba, pe lângă un concurs inedit de Miss şi Mister, o reprezentaţie a magicianului MAIK, participant la Românii au Talent, toate acestea fiind culminate de un show unic CORINA, ce promite să ofere publicului un spectacol incendiar.
“Toate acestea şi multe alte surprize le puteţi experimenta, la Casa de Cultura a Studenţilor din Craiova, unde vom amplasa o oglindă în trecut, fiind martori la înfiinţarea unei instituţii de excepţie a României, Colegiul Naţional “Fraţii Buzeşti”,” promite ACCEC.

 

Articolul precedent
Articolul următor

Politica