joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Corăbienii, faţă în faţă cu constructorii reţelelor de gaze naturale

Primarul oraşului Corabia, Iulică Oane a avut, luni, o întâlnire cu reprezentanţii firmelor care fac lucrările de aducţiune de gaze şi branşamentele individuale ale locuitorilor.

Prin această întâlnire, edilul a dorit să-i pună faţă în faţă pe reprezentanţii Wirom, pe cei ai firmelor autorizate să execute lucrări la reţeaua de gaze şi nu în ultimul rând pe reprezentanţii Primăriei Corabia, cu scopul de a discuta problemele pe care le întâmpină şi procedura de lucru. La aceasta întâlnire au participat şi reprezentanţii Asociaţiilor de Locatari de pe raza oraşului Corabia. “Prin această dezbatere se urmăreşte informarea cât mai corectă a cetăţenilor cu privire la procedura de lucru, termene de execuţie şi costuri. Vor urma si alte întâlniri deoarece trebuie să existe o comunicare deschisă între firmele de gaze, cetăţeni şi administraţia locală”, au transmis reprezentanţii primăriei.

Până la acest moment, mai bine de o treime din apartamentele din oraş au fost branşate la sistemul de gaze naturale. Branşarea pentru o casă costă între 1.500-2.000 lei, iar pentru o scară de bloc, preţul variază între 2.000-3.000 de lei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Gazul natural este furnizat în oraş de societatea Transgaz Mediaş SA. Sistemul de distribuţie a gazelor naturale în oraş va fi realizat în etape timp de şapte ani.

Corabia are o populaţie de circa 20.000 de locuitori. Sunt peste 6.700 locuinţe individuale, 2.500 apartamente şi 28 de obiective social-culturale în care îşi desfăşoară activitatea 30 de firme, în oraş, care până acum se încălzeau cu lemne, cărbuni ori calorifere electrice.

 

 

Politica