sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

BCR – o nouă filosofie de retail banking

Banca Comercială Română (BCR) oferă clienților cu credite imobiliare și celor cu garanașie ipotecară posibilitatea de a beneficia de o dobândă mai bună, echivalentă cu media pieței în acest moment-4,95% p.a., precum și posibilitatea de a avea 5 ani dobândă fixă. Dobânda va fi apoi caliculată EURIOBOR +3%. Pentru creditele de consum cu ipotecă, dobânda este mai mare cu 1%. Oferat este adresată tuturor celor care au un credit imobiliar/ipotecar/consum cu ipoteca în derulare, după cum a declarat, ieri, la Craiova Paul Handro, director regional BCR. 

„E clar că un credit ipotecar, imobiliar, reprezintă o relație pe teremen lung a unei bănci cu un client. Orice banăc și orice instituție trebuie să-și calibreze acțiunile ca urmare a evoluției mediului. Noua filosofie de retail banking are patru piloni ai schimbării abordării bancare.
Oferim clienților noștri posibilitatea de a-și reduce rata cu 20%. La nivel de țară, 50.000 de clienți pot beneficia de această soluție, aproxinmativ 900 de clienți sunt din Craiova. 

Tot ca și pilon de bază avem Direcția Exepriența Clienților, unitate dedicată vocii clientului are rolul de a prelua reclamațiile clienților și de a le duce în zona analziei astfel încât deciziile cu privire la anumite nemulțumiri să fie, într-adevăr, cât se poate de corecte de ambele părți. Totodată, am făcut acest parteneriat cu o asociație de protecție a consumatorilor- Asociația Utilizatorilor de Servicii Financiare și împreună cu ei am făcut și Ghidul pentru împurmuturi responsabile. Acest ghid consider că este un lucru esențial, atât pentru noi ca și bancă, dar și pentru client, pentru că ține foarte mult de crearea unei educații financiare”, a afirmat Paul Handro.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Pentru a beneficia de această ofertă, clienții BCR cu credite ipotecare sau garantate cu ipotecă, trebuie să se adreseze băncii. Pentru scurtarea timpului de aprobare, banca a contractat notari publici, care vor fi disponibili în unitățile BCR pentru a facilita semnarea tuturor documentelor necesare.

Politica