joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

”Eco-voluntariat în penitenciare”

Asociația MaiMultVerde, Penitenciarul Craiova și Penitenciarul de Minori și Tineri (Centrul de Detenţie) vă invită organizează vineri, 16 octombrie 2015, de la ora 11.00 un eveniment sportiv cu ocazia inaugurării terenului de fotbal și zonei de recreere amenajate la Secția exterioară Ișalnița a Penitenciarului Craiova.

Echipa persoanelor private de libertate din Penitenciarul Craiova și cea a tinerilor din Penitenciarului de Minori și Tineri se vor întâlni pentru un meci demonstrativ pe noul teren de fotbal din localitatea Ișalnița. Cei 20 de fotbaliști, împreună cu reprezentanți ai instituțiilor implicate în proiect și ai autorităților locale vor fi primii beneficiari ai celor două spaţii realizate în cadrul proiectului ”Eco-voluntariat în penitenciare”.

Eco-voluntariat în penitenciare” este un proiect care promovează beneficiile voluntariatului pentru mediu în rândul persoanelor private de libertate din Penitenciarul Craiova, Penitenciarul de Minori şi Tineri Craiova precum şi al comunităţilor din Craiova şi Işalniţa. În cadrul acestui proiect, au fost selectate 100 de persoane private de libertate şi 20 de voluntari din rândul comunităţii locale şi, cu sprijinul lor, au fost implementate cinci programe de voluntariat pentru mediu în penitenciare.

Policlinica Buna Vestire Craiova

 

Politica