joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Nicolae Giugea, candidat la șefia CJ Dolj

Dacă pentru funcția de primar al Craiovei, liberalii au de ales între trei posibili candidați, nu la fel stau lucrurile pentru președinția Consiliului Județean Dolj. Fostul prefect de Dolj, Nicolae Giugea este singurul liberal care și-a exprimat dorința de a fi șef la Consiliul Județean, începând de anul viitor. 

Pentru funcția de primar al Craiovei, oficial, trei liberali și-au exprimat intenția de a candida. Este vorba de Dan Cherciu, Pavel Badea și Eugen Călinoiu. Candidatul va fi stabilit în urma unor sondaje de opinie. Întreaga procedură de selectare a celui care va reprezenta PNL în cursa pentru funcția de primar al Băniei ar urma să fie finalizată în prima săptămână a luniinoiembrie.

„Noi apreciem, cu o marjă de eroare de câteva zile în plus sau în minus, rezultatul și desemnarea candidatului va sosi undeva în prima săptămână din noiembrie, pentru că, undeva la mijlocul lunii noiembrie va exista și un eveniment public, nu este încă data stabilită, cu participarea celor doi copreședinți, în care va fi prezentată inclusiv această candidatură”, a declarat co-președintele PNL Dolj, Mihai Voicu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În ceea privește viitorul președinte al Consiliului Județean Dolj, acesta urmează a fi ales de către consilierii județeni, nu prin votul cetățenilor așa cum se întâmpla până acum. Liberalii îl vor susține pe Nicolae Giugea.

"Este un singur candidat înscris în această competiție, domnul Nicolae Giugea. Aici nu se poate selecta prin sondaj de opinie, însă nu există niciun fel de obiecțiune și are sprijinul întregului PNL", a afirmat Voicu.

Politica