joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Explozie în fața parlamentului de la Kiev. Cel puțin 15 răniți

Cel puțin cincisprezece persoane au fost rănite în fața Parlamentului de la Kiev, după ce în direcția lor a fost aruncată o grenadă. Incidentul a avut loc la scurt timp după ce Legislativul ucrainean a aprobat acordarea unui statut special pentru regiunile separatiste Doneţk şi Lugansk, potrivit Digi24.

Mai multe persoane însângerate, inclusiv agenți de poliție, și, după toate probabilitățile, jurnaliști, se aflau lungiți pe asfalt în fața forului legislativ, potrivit sursei citate de Agerpres.

După cum relatează agenția de presă Unian, radicali provocatori au detonat o grenadă de luptă. Mai mulți militari ai Gărzii Naționale au fost răniți.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Acest proiect de reformă constituțională — cerut de Occident — se află în centrul unor dezbateri aprinse în Ucraina, unde mulți întrevăd în el o tentativă de a legaliza de facto controlul rebelilor asupra unei părți a estului industrial al țării. Occidentalii văd în aceasta o modalitate de aplanare a conflictului armat, soldat cu peste 6.800 de morți în cele 16 luni de violențe, mai precizează Agerpres.

Foto:jurnalul.ro

Politica