joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Obrazul subţire nu se ţine întotdeauna cu cheltuială

Cu toatele ne dorim să avem un ten luminos, neted şi curat. Deşi un proverb autohton ne avertizează că „obrazul subţire cu cheltuială se ţine”, putem avea ce ne dorim şi fără să cheltuim o avere pe produsele de îngrijire! Încearcă să-ţi prepari singură în casă un remediu ce îţi va oferi beneficiile unei creme scumpe de îngrijire a tenului. În urma utilizării acestui remediu, vei scăpa repede de petele roşii şi negre de pe faţă, pete care te-au deranjat probabil toată viaţa. Pentru a-l prepara, vei avea nevoie doar de 3 ingrediente. Principalul ingredient al acestei măşti este mierea. Trebuie să ştii că mierea are eficienţă în eliminarea bacteriilor şi curăţarea pielii. Pe lângă aceste beneficii, ea oferă o mai mare vitalitate, elasticitate şi prospeţime tenului tău. Alt ingredient important este bicarbonatul de sodiu. Acesta serveşte ca un agent exfoliant natural, ce reduce iritaţia pielii şi stimulează circulaţia sângelui. Bicarbonatul de sodiu ajută la eliminarea celulelor moarte de pe piele în doar câteva minute. Faptul cel mai interesant este că această mască este indicată pentru toate tipurile de ten. 

Iată, aşadar, care sunt ingredientele necesare: o linguriţă de ulei de măsline, o linguriţă de miere şi o linguriţă de bicarbonat de sodium.
Tot ce trebuie să faci este să pui toate ingredientele într-un castron şi să le amesteci pânâ când vei obţine un preparat omogen. 
Înainte de toate, trebuie să-ţi speli bine faţa cu apă călduţă, apoi aplică această mască şi las-o să acţioneze aproximativ 10 minute, după aceea, spală-te din nou pe faţă cu apă călduţă. Trebuie să repeţi această procedură de două ori pe săptămână, dacă vrei să obţii un ten neted, lucios şi fără pete. Încearcă să urmezi acest remediu începând de mâine şi vei observa o îmbunătăţire după prima utilizare. 

Politica