sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Cremă antirid naturală

Bătrâneţea aduce cu ea înţelepciunea, însă destul de frecvent aduce şi probleme de sănătate şi de aspect. Una dintre frecventele şi inevitabilele probleme este apariţia ridurilor. Lăsând de cele mai multe ori impresia că este mai bătrână decât în realitate, ridurile au întotdeauna un efect negativ asupra psihicului unei persoane.

Pe piaţa cosmetică şi farmaceutică există o mulţime de creme scumpe ce conţin elemente chimice şi care promit eliminarea cu succes a ridurilor, însă de cele mai multe ori acestea nu oferă rezultatele aşteptate.
Pentru a rezolva această problemă destul de des întâlnită, vă prezentăm o cremă facută doar din ingrediente naturale ieftine şi la îndemâna oricui, cremă cu ajutorul căreia vei putea scăpa de riduri fără să depui prea mult efort şi fără să-ţi expui tenul la chimicale.
Prepararea acestei creme va lua foarte puţin timp şi va aduce multe beneficii: va hidrata pielea, va elimina ridurile, toate ingredientele sunt 100% naturale şi ieftine, poate fi utilizată atât pentru ten normal, cât şi pentru ten gras sau uscat, se obţin rezultate într-un termen foarte scurt.
Iată ingredientele de care este nevoie: două linguriţe de ulei de cocos (se găseşte la orice magazin cu produse naturale), gălbenuşul de la un ou, o linguriţă de miere polifloră, o linguriţă de ulei de măsline.

Mod de preparare:  se pun într-un castron toate ingredientele şi se amestecă bine, până se omogenizează. Se adaugă crema rezultată într-un borcan, care se păstrează în frigider.
Înainte de aplicare trebuie spălată bine faţa cu apă călduţă. După aceea, se întinde crema facută în casă pe toată faţa şi se masează până la absorbţia completă. Se aplică seara, înainte de culcare. Dimineaţa, faţa trebuie spălată cu apă călduţă. Rezultatele se vor vedea încă de la prima aplicare.
Această cremă antirid naturală este destul de eficientă în menţinerea sănătăţii tenului pentru un timp îndelungat. Tratamentul durează timp de 7 zile, apoi este suficient să se reia o singură dată pe săptămână. 

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica