vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Rapperul Wiz Khalifa a fost arestat pe aeroportul din Los Angeles

Rapperul Wiz Khalifa (27 de ani) a fost încătușat sâmbătă pe aeroportul din Los Angeles, pentru că, potrivit opiniei acestuia, ar fi refuzat să coboare de pe 'placa cu propulsie' (hoverboard, un fel de skateboard care poate levita pe suprafețe reduse) la cererea agenților de securitate din aeroport, scrie UPI.com.

Pe numele său real Cameron Jibril Thomaz, rapperul se întorcea dintr-un turneu efectuat în Finlanda, iar ofițerii de poliție i-au cerut să coboare de pe placă în incinta aeroportului.

Wiz Khalifa a postat un videoclip pe contul său de pe Instagram în care este încătușat de trei agenți de poliție, aceștia cerându-i în mod repetat să nu opună rezistență. Rapperul le răspunde că nu se opune arestării.

Policlinica Buna Vestire Craiova

El și-a apărat dreptul de a se deplasa liber cu ajutorul plăcii cu propulsie, argumentând că este asemănătoare unui skateboard.

Acest tip de dispozitiv a fost introdus în spațiul public în filmul 'Back To The Future' (1989), iar al doilea film al acestei serii va avea premiera în 2015.

'Sprijin generația noastră care va folosi plăcile cu propulsie', a postat Wiz Khalifa pe contul său de Twitter.

Agenții de poliție din aeroport nu au comentat pe marginea motivelor încătușării rapperului. Un purtător de cuvânt al agenției federale a SUA pentru protecția granițelor a declarat în Washington Post că toți pasagerii care ajung pe teritoriul SUA trebuie să respecte, pentru siguranța lor, instrucțiunile transmise de ofițeri.

Foto: dailymail.co.uk

Politica