sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Corabia de Aur a ajuns la ediția 42

Consiliul Local Corabia și Primăria Orașului Corabia vor organiza și în acest an Zilele Orașului Corabia. Evenimentul aniversar are loc în perioada 18-20 septembrie și se intitulează „Festivalul Național de muzică populară și ușoară CORABIA DE AUR”, ediția 42. În Piața Independenței din oraș vor urca pe scenă, artiștii Loredana Streche și Grigore Gherman, Sanda Argint, Dinu Iancu Sălăjanu, Petrică Mîțu Stoian, Tavi Colen Band, Ruby, Holograf acompaniați de Ansamblul Profesionist “Doina Oltului” din Slatina.

Festivalul Național Corabia de Aur este organizat de Casa de Cultură a orașului Corabia, cu sprijinul Consiliului Județean Olt, Consiliul Local Corabia și Primăria Orașului Corabia și Centrul Județean de Promovare și Conservare a Culturii Tradiționale Olt.

Concursul se adresează tinerilor soliști de muzică populară și ușoară din toată țară cu vârste între 16-30 ani și are ca scop descoperirea și valorificarea talentelor muzicale și interpretative. Se desfășoară pe două secțiuni: muzică ușoară și populară. Prezența concurenților este obligatorie în ziua de 17 septembrie 2015, ora 12.00, la Casa de Cultură Corabia, zi în care se va desfășura preselecția concurenților contra taxei de 15 lei de persoană. Concursul are loc în Piața Independenței din oraș, pe 18 septembrie la ora 19.00 la secțiunea muzică populară și 19 septembrie la ora 19.00, secțiunea muzică ușoară. Concurenții de la secțiunea muzică populară vor interpreta în concurs două melodii specifice zonei pe care o reprezintă, iar concurenții de la secțiunea muzică ușoară tot două melodii, din care cel puțin una să fie din repertoriul românesc. Gala laureaților are loc pe 20 septembrie. Juriul va acorda și premii în bani, trofeul Corabia de Aur fiind în valoare de 3000 lei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

 

Politica