joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Tom Cruise nu și-a mai văzut fiica de doi ani

Tom Cruise nu și-a mai văzut fiica din căsătoria cu Katie Holmes, Suri, de mai bine de doi ani, deși actorul s-a aflat de multe ori la New York, orașul în care trăiește și fosta sa soție alături de fiica lor, conform unor surse citate de starpulse.com.

Ultima fotografie publică în care apare Cruise alături de fiica sa datează din anul 2013, din timpul unei vacanțe în Munții Adirondack.

"Tom Cruise se afla la doar câteva blocuri distanță de Suri dar nu și-a făcut timp pentru a o vedea", conform unei surse citate de publicația In Touch.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La 27 iulie, Suri, 9 ani și mama ei, Katie Holmes, au fost fotografiate la New York în timp ce Tom Cruise se afla în oraș pentru a participa la înregistrarea emisiunii "The Tonight Show Starring Jimmy Fallon", la 30 Rockefeller Center. După aceea, starul a mai rămas trei zile la New York pentru a-și promova ultimul film, "Mission: Impossible — Rogue Nation", dar nu și-a făcut timp pentru a-și vedea fiica.

Actorul a pierdut deja unele momente unice din viața fiicei sale, cum ar fi prima ei zi de școală, conform publicației In Touch.

Există zvonuri, reamintește starpulse.com, conform cărora Tom Cruise a pus capăt relației cu fiica sa din cauza Bisericii Scientologice, actorul fiind un reprezentant de seamă al acestui cult religios.

Reprezentanții actorului au susținut în trecut că acesta își vede fiica însă într-un cadru intim, departe de obiectivele aparatelor de fotografiat.

sursa: agerpres.ro

Politica