vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Fiica lui Whitney Houston a murit la numai 22 de ani

Bobbi Kristina, fiica lui Whitney Houston și Bobby Brown, a murit duminică, la numai 22 de ani, la centrul de îngrijire din Atlanta unde a fost internată în 24 iunie, după ce a stat șase luni în comă, relatează luni agenția EFE, potrivit Agerpres.

Bobbi Kristina a fost găsită inconștientă în cada din locuința sale, iar poliția este de părere că fata ar fi stat sub apă între 2 și 5 minute. Paramedicii au putut să o resusciteze, dar ea a fost plasată apoi în comă indusă la spital, sub monitorizare permanentă. Tânăra era singura fată a cuplului Bobby Brown și regretata cântăreață Whitney Houston, care a murit în februarie 2012 la 48 de ani în urma unei supradoze de droguri în timp ce era într-o cadă de baie, la Beverly Hilton Hotel.

Pe măsură ce s-au intensificat zvonurile privind iminenta moarte a lui Bobbi Kristina, rudele și prietenii s-au perindat la centrul unde era internată pentru a-și lua rămas bun de la ea. După mai mulți ani de distanțare între familiile Brown și Houston, s-a putut remarca o apropiere între mătușile fetei provenind din cele două familii, care au fost văzute îmbrățișându-se și consolându-se reciproc.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Familia i-a interzis lui Gordon, fratele vitreg și iubit al tinerei, să o viziteze la spital după ce fata a fost internată în stare gravă la sfârșitul lunii ianuarie. Nici acum nu se știe clar ce s-a întâmplat cu unica fiică a regretatei cântărețe și nici dacă a fost vorba despre un accident provocat de probleme medicale sau, după cum a speculat media americană, de consumul de alcool sau droguri. A fost luată în considerare și varianta crimei.

În orice caz, iubitul și fratele ei, Nick Gordon, este prima persoană suspectată. Rudele au cerut un ordin de restricție împotriva lui Gordon, pentru abuzuri fizice și pentru retragerea fără autorizație de bani din contul bancar al lui Bobbi Kristina.

Potrivit familiei, care îi pretinde lui Gordon 10 milioane de dolari ca despăgubiri, tânărul ar fi târât-o de păr pe scări pe Bobbi Kristina și i-ar fi aplicat lovituri violente în față, spărgându-i dantura. Potrivit mass-media locale, tânăra avea mai multe leziuni pe față și la gură când a fost găsită inconștientă în cada locuinței sale la 31 ianuarie. Inițial, Gordon a spus autorităților că rănile de pe față și corp au fost provocate de eforturile sale de a o scoate pe fată din cada în care zăcea inconștientă.

Cei doi tineri, care și-au oficializat relația după moartea lui Whitney Houston, aveau la activ mai multe incidente de violență domestică. Procurorul comitatul Fulton nu a exclus posibilitatea de a prezenta acuzații împotriva lui Nick Gordon, după ce departamentul de poliție din Roswell a anunțat că investighează cazul.

Cântărețul Bobby Brown a devenit tată pentru a șasea oară la 9 iulie, după ce actuala lui soție, Alicia Etheredge, a dat naștere unei fetițe la Los Angeles, California.

Foto:people.com

Politica