joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mișcare pentru Eroii României

Militarii Brigăzii 2 Infanterie ,,Rovine” au lansat pe Facebook o campanie în care craiovenii au fost invitați să pedaleze pentru Eroii României. La acțiune s-au alăturat 20-30 de persoane.

Plutonierul major Adrian Şoiman, sergentul Andreea Bizera şi prietenii lor au pedalat aseară în Parcul Nicolae Romanescu, iar la finalul evenimentului au depus flori şi au aprins lumânări la Monumentul Eroilor Români din cimitirul Ungureni în memoria acestora. 

Inițiativa militarilor de a-i implica pe cetățeni continuă și în această seară. Amatorii de mișcare sunt așteptați să alerge împreună cu cadrele militare prin parcul Romanescu, de la ora 18:30. Întâlnirea va fi la poarta parcului, din dreptul statuii. 

Policlinica Buna Vestire Craiova

 Această acțiune face parte din proiectul inițiat de militarii voluntari din echipa Invictus România care au lansat o provocare națională: “Pentru Eroul meu!”

Proiectul a început pe 26 iunie de Ziua Drapelului Național, când, au alergat 24 de ore în jurul Universității Naționale de Apărare (voluntari militari ai echipei București și voluntari civili), pentru eroii de ieri și de azi ai neamului românesc. 
Au participat la toate evenimentele dedicate Zilei Drapelului Naţional, iar în Piața Tricolorului au lansat această provocare către toți românii. La Cimitirul Eroilor au depus stegulețe tricolore pe fiecare mormânt. 

Politica