joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Comoara din oraş – se apropie ziua vânătorii

Sâmbătă, cine se află în Târgu Jiu este aşteptat la vânătoare. Se caută comoara din oraş. Evenimentul organizat de Primărie, are pretextul unei competiţii între echipe formate din 4 persoane, din care trebuie să facă parte minim un adult, care participă la o vânătoare de comori. Şi nu doar pentru distracţie, ci şi pentru o vacanţă de două zile, gratis.

“Indiciile vor fi ascunse în ghicitori în versuri şi vor fi plasate în spaţii speciale, clădiri incluse în patrimoniul cultural şi turistic, locaţii cu istorie, menite să fie promovate şi cunoscute de publicul larg. Denumirea echipei va fi dată de culoarea echipamentului. Fiecare echipă va avea de parcurs un traseu format din 14 obiective turistice şi va primi, din partea organizatorilor, kit-uri de competiţie, care vor conţine elemente de vestimentaţie şi însemne personalizate. Hărţile fiecărei echipe vor conţine elemente (locaţii) legate de istoria obiectivelor de patrimoniu, unde vor găsi indiciile pentru fiecare etapă a concursului. La găsirea fiecărui indiciu, echipele vor trebui să facă o fotografie cu obiectivul şi arbitrul găsit la locaţia respectivă. Va câştiga echipa care va ajunge prima la FINISH, având atinse toate cele 14 obiective ale traseului. Echipa câştigătoare va primi un premiu constând într-un week-end într-o zonă turistică din România” , arată organizatorii, pe pagina de Facebook a evenimentului.  

Înscrierile se fac până pe 24 iulie 2015, la sediul Direcţiei de Turism şi Evenimente Culturale (Teatrul de Vară), sau la nr. de telefon 0253/205.083.
Nu există o taxă de participare, dar este o limită de participanţi: 28 persoane.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica