joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Şoferii indisciplinaţi, de poliţişti taxaţi

Poliţiştii doljeni au fost cu ochii pe şoferii indisciplinaţi şi în weekendul ce tocmai a trecut. Doi doljeni au fost prinşi băuţi la volan şi s-au ales cu dosare penale.

“În data de 19.07.2015, în jurul orei 16:30, polițiști din cadrul Poliției Oraș Dăbuleni, împreună cu lucrători din cadrul GSOP Bechet, aflați în serviciul de patrulare și supraveghere a traficului rutier l-au depistat pe D.CRISTIAN, 50 ani, din localitate în timp ce conducea un autoturism, în localitatea Dăbuleni, având o alcoolemie de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Celui în cauză i-au fost prelevate mostre biologice la Spitalul Dăbuleni în vederea stabilirii alcoolemiei, totodată fiind întocmit dosar penal pentru conducerea unui autoturism pe drumurile publice sub influența băutuilor alcoolice.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În jurul orei 16:15, polițiștii Formaţiunii Rutiere Calafat în timp ce se aflau în serviciul de patrulare, pe D.N. 56 A, în localitatea Cetate, l-au depistat pe M. LUCIAN, 57 de ani, din comuna Cetate, Dolj în timp ce conducea un autoturism, având o concentraţie de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la Spitalul Calafat, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge, polițiștii întocmind dosar penal pentru conducerea unui autoturism pe drumurile publice sub influența băutuilor alcoolice,” potrivit IPJ Dolj.

În aceeaşi zi, în jurul orei 20:30, polițiștii rutieri din Filiaşi, aflându-se în serviciul de patrulare pe bulevardul Racoţeanu, l-au depistat pe I. MARINEL, 46 de ani, din localitate în timp ce conducea un autoturism, iar la solicitarea poliţiștilor, conducătorul auto a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest. Bărbatul a fost dus la Spitalul Filiaşi unde a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Aşa că, poliţiştii

au întocmit dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile legale.

Tot duminică, un alt şofer s-a ales cu dosar penal pentru că a condus o autoutilitară fără să aibă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

“În data de 19.07.2015, în jurul orei 16:00, polițiștii din cadrul Postului de Poliţie Verbiţa aflându-se în serviciul de patrulare, în satul Verbicioara, l-au depistat pe P. ION, 35 de ani, din localitate în timp ce conducea o autoutilitară fără a poseda permis de conducere

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis,” arată IPJ Dolj. 

Politica