marți, aprilie 16, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Bulgarii ascunși printre bagaje au fost prinși

Doi cetăţeni bulgari au fost găsiți ascunşi într-un microbuz, printre bagaje, când încercau în mod olegal să intre în România, deoarece aveau interdicţie de a părăsi Bulgaria.

Cei doi au fost depistați ieri, la ora 06.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, de către echipa comună formată din poliţişti de frontieră români şi bulgari.

La cercetări, aceştia au declarat că au recurs la această metodă deoarece ştiau că au interdicţie de a părăsi ţara, fiind cercetaţi pentru furt.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Poliţiştii de frontieră i-au predat conform protocolului româno – bulgar, Poliţiei de Frontieră Bulgare, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Tot în aceste zile, Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – P.T.F. Calafat au depistat un alt cetăţean bulgar care a încercat să intre ilegal în ţară cu documentele de călătorie ale fratelui său.

În timp ce un cetățean bulgar s-a prezentat, pe sensul de intrare în ţară, la volanul unui autoturism marca Daewoo, alături de el călătorea ca pasager, o altă persoană de sex masculin. Poliţiştii de frontieră doljeni au constatat că, în cazul pasagerului, persoana prezentă în punct nu este una şi aceeaşi cu cea din fotografia documentului de identitate.

În urma cercetărilor, s-a stabilit că persoana în cauză este cetăţeanul bulgar Filip B., în vârstă de 34 de ani, iar documentele prezentate la control aparţin fratelui acestuia. Faţă de cele constatate, bărbatul a declarat că a luat „din greşeală” documentele fratelui său.

Şi în acest caz, poliţiştii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanei în cauză aceasta fiind predată Poliţiei de Frontieră Bulgare în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale, conform protocolului româno – bulgar., potrivit biroului de presă al S.T.P.F. Dolj .

 

Foto:fanatik.ro

Politica