vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Doi îndrăgostiți au încercat să se sinucidă

Iubirea a făcut victime în India. Doi tineri, împiedicați de familii să se căsătorească din cauza diferențelor religioase, au încercat să se sinucidă la Taj Mahal, monument simbol al iubirii, relatează joi AFP, potrivit Agerpres.

Cei doi, găsiți într-o baltă de sânge miercuri după-amiază în interiorul monumentului, sunt în prezent în stare stabilă, potrivit poliției.

'Cei doi tineri, un hindus și o musulmană, a încercat să se sinucidă la Taj', a declarat un oficial al poliției din Agra. 'Tânăra și-a tăiat gâtul, fiind urmată de băiat', a spus Aseem Chaudhary.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Căsătoria între membrii unor caste sau religii diferite este încă rară în multe regiuni ale Indiei, iar cazurile de 'crime de onoare' comise de familii sunt încă frecvente. 'Atât Shabnam cât și eu am încercat prin toate mijloacele să ne convingem părinții să ne lase să ne căsătorim, dar barierele religioase rămân un imens obstacol', a spus tânărul, Rajveer Singh, citat de cotidianul Times of India. 'Ne-am hotărât să ne sinucidem după ce nu am găsit alt mijloc de a fi împreună', a adăugat el.

 

Foto:amadis.ro

Politica