joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Polițiștii și angajații ANAF au propria televiziune

Polițiștii și angajații ANAF au propriul mijloc de informare. Sindicatul Național ProLex a creat o televiziune online cu scopul de a-și ține oamenii mereu informați deoarece apar legi, se modifică articole, se emit ordonanţe de urgenţă peste noapte. Apar situaţii noi, care se suprapun peste probleme vechi, apar nelămuriri, întrebări, disponibilizări, restructurări. 

    Proiectul Prolex TV este unic pe piaţa media din România şi a apărut tocmai pentru a răspunde acestor cerinţe, pentru a facilita oamenilor accesul către informaţie, către o mai bună înţelegere şi respectare a legilor, pentru a-i ajuta să-şi cunoască obligaţiile, drepturile, pentru a strânge legăturile dintre colegi, dar şi cele cu instituţiile de resort.

Prolex TV, televiziunea Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Vameşilor ”Pro Lex” se adresează în primul rând celor 100.000 de bugetari din structurile de poliţie ale Ministerului Afacerilor Interne, structurile de poliţie locale şi din ANAF, dar şi tuturor celor interesaţi de legislaţia muncii din domeniu şi de problematica specifică. Prolex TV este o televiziune interactivă on-line, își descriu sindicaliștii proiectul.

Postul tv debutează cu un buletin de știri şi cu o emisiune de analiză şi dezbatere, iar în viitorul apropiat își doresc să-şi extindă grila de programe în funcţie de problematică şi de cerinţele, publicului-ţintă.   

    În emisiunile de analiză moderatorul va dezbate atât aspectele legislative, cât şi situaţiile concrete din activitatea profesională a poliţiştilor şi angajaţilor din ANAF. Orice membru Pro Lex poate participa activ la emisiune, intrând în legătură directă cu moderatorul şi invitaţii prin intermediul telefonului 0784PROLEX, poate pune în discuţie diverse probleme de interes profesional, social, salarial sau sindical, poate pune întrebări sau poate oferi sugestii şi soluţii.

Policlinica Buna Vestire Craiova

 

Foto:analize-financiare.ro

 

Politica