vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

I-a cerut bani să nu-i mai fie iubit

Un tânăr din localitatea Drănic a fost reținut, ieri, în urma cercetărilor și activităților desfășurate de polițiștii craioveni  pentru comiterea  infracțiuni  de  șantaj,  amenințare  și  lovire  sau alte violențe.

Polițiștii au fost sesizați,  la data de 23 iunie, de către fosta prietena acestuia, cu  privire  la  faptul  bărbatul, o ameninţă cu acte de violenţă. Din cercetărilor efectuate s-a stabilit că persoana în cauză, în perioada 15-23.iunie, a ameninţat prin mesaje partea vătămată cu acte de violenţă, pentru a relua prietenia şi, totodată, a solicitat sume de bani pentru a întrerupe relaţia.

De asemenea, în aceeași perioadă, partea vătămată a fost agresată fizic de suspect. Din  probatoriul  administrat  în  cauză  împreună  cu  procurorul  care  supraveghează activitatea de cercetare penală a secţiei, ieri, a fost dispusă continuarea urmăririi penale faţă de suspect pentru săvârşirea infracţiunii de şantaj, ameninţare şi lovire sau alte violenţe.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În aceeaşi zi, s-a dispus reţinerea pe bază de ordonanţă a bărbatului care a fosti ntrodus în arestul inspectoratului, urmând ca astăzi să fie prezentat la Parchetului de pelângă Judecătoria Craiova cu propunerea de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă.

 

Foto: libertatea.ro

Politica