joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Consilierii mehedinţeni se perfecţionează pe litoral

Consilierii judeţeni din Mehedinţi vor merge la un curs de perfecţionare pe litoralul Mării Negre. Aleşii vor fi instruiţi în câte două serii de o săptămână fiecare, la un hotel de trei stele, timp în care se vor pune la punct cu noutăţile legislative din administraţia publică.  

Transportul, cazarea, mesele şi cursurile ating 2500 de lei de persoană, bani din bugetul consiliului local. „Consilierii judeţeni au obligaţia să-şi perfecţioneze pregătirea profesională, pe de altă parte şi Cj are obligaţia să suporte cheltuiala”, a spus Aladin Georgescu, preşedintele CJ Mehedinţi, citat de Digi24.

Costurile perfecţionării celor 33 de consilieri ajung la 82.5oo de lei, în schimb, conducerea CJ Mehedinţi susţine că a fost aleasă de fapt cea mai ieftină variantă. „S-a făcut o selecţie de oferte şi am considerat că este util să se urmeze acest program de instruire în locaţia propusă de centrul de formare care a fost selectat”, a declarat Aladin Georgescu. Astfel de cursuri se organizează anual, relatează aceeaşi sursă.

La cursuri, consilierii vor lua lecţii de legislaţie, tehnologia informaţiei, management financiar, dezvoltare regională locală, protecţia mediului şi protecţie socială.

 

Politica