miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Copilul de 15 ani dispărut din Târgu-Jiu s-a întors acasă, după ce a străbătut jumătate de ţară

Tânărul de 15 ani, plecat de acasă din cauza rezultatelor slabe la Evaluarea Naţională, a fost găsit miercuri după-amiază pe o stradă din Târgu-Jiu, după cum informează impactingorj.com. Aventura lui a fost una incredibilă. Acesta a povestit că a ajuns cu bicicleta la Baia de Aramă, care mai apoi a vândut-o unui taximetrist pentru suma de 40 de lei. Mai departe, acesta a mers cu taxi la Severin, după care a ajuns la Craiova, iar apoi a mers la Alba Iulia. După toată această plimbare, băiatul a luat microbuze spre Timişoara, Deva, Bucureşti, Giurgiu şi Constanţa. A stat câteva ore în fiecare oraş, iar apoi, din Gara de Nord a luat un tren spre Videle. Pentru că nu mai avea niciun ban, i-a rugat pe controlori să nu îl dea jos din tren şi astfel a ajuns, în cele din urmă, la Târgu-Jiu.

Înainte de a-şi lua tălpăşiţa, copilul şi-a luat la el cartea de identitate, 1.100 de lei si un rucsac în care a îndesat câteva haine. Pentru că era extrem de îngrijorat, tatăl său a venit de urgenţă din Anglia, unde plecase să lucreze şi a anunţat dispariţia copilului la poliţie.

Marius era un elev de nivel mediu şi credea ca la proba de matematică de la Evaluarea Naţională va obţine cel puţin nota 8. Însă, atunci când au sosit rezultatele dezamăgirea a fost mare. Nota de la matematică a fost 6,50, iar cea de la română 5,50. Astfel că, vinerea trecută şi-a făcut bagajul şi a fugit de acasă fără să spună vreo vorbă. 

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica