joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Primarul din Leu, trimis în judecată

Iulian Cristescu, primarul comunei doljene Leu a fost trimis în judecată pentru lovire și alte violențe, în dosarul instrumentat după incidentele din campania electorală pentru alegerile prezidențiale din 2014.

În timpul alegerilor prezidențiale din 2014, primarul a fost implicat într-un scandal. Cristescu a lovit atunci o persoană cu pumnul, incident surprins video, în urma căruia activistul ACL, Isidor Răducea, zis Sido și-a scos certificat medico-legal.

”Răducea susţine, iar filmul îi dă dreptate, că a fost acostat de militanţi PSD, în timp ce făcea campanie în comuna Leu, care l-au bruscat şi lovit, la acţiune participând şi primarul Iulian Cristescu. La finalul filmului se vede cum primarul îi pune mâna în gât lui Răducea şi apoi îl loveşte scurt, de faţă cu şeful de post din localitate, iar apoi se îndepărtează. Isidor Răducea are 7-8 zile de îngrijiri medicale, conform certificatului medico-legal 2086/A2, din 29.10. 2014. Primarul Iulian Cristescu a declarat pentru nouapresa.ro că el nu l-a lovit pe Răducea Isidor, ci a intervenit doar pentru aplanarea conflictului pe care acesta îl avea deja cu oameni din comună. “Era prin şanţuri când am venit eu! Eu am intervenit ca să liniştesc lumea, pentru că, dacă nu interveneam, ieşea rău pentru acest Răducea zis şi Sido”, a apus primarul. Nu ştiu cine i-a provocat leziunile pe care zice că le are, dar nu eu!”, a spus Cristescu”, potrivit Nouapresa.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Foto: comisarul.ro

Politica