vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Cursuri de engleză pentru copii la Biblioteca din Segarcea

Biblioteca Oraseneasca ”Mircea Radina” Segarcea, care organizeaza, în perioada 5 iulie–1 septembrie , cursuri gratuite de limba engleză pentru copii. Se vor organizatrei grupe: grupa 1 pentru copiii cu vârste cuprinse între 6 și 8 ani, grupa 2 cu copii cu vârstă între 9-12 ani. Întâlnirile vor avea loc săptămânal, între orele 9, 30–11,30.

Cursurile vor avea loc la sediul Bibliotecii Orașeneaști ”Mircea Radina” Segarcea (strada Republicii, nr. 76, in Sala de conferinte). Numărul maxim de participanţi pentru aceste cursuri este de 15 copii pentru fiecare grupă.
Cursurile sunt susținute de un profesor/ voluntar cu experiență în predarea limbii engleze și educația copiilor de vârstă preșcolară și școlară. 
În joaca de-a învățatul se vor utiliza jocuri didactice; scurte dialoguri care consolidează noțiunile proaspăt introduse; competiții în echipe; jocuri de rol și rezumate ale diferitelor povești; joc interactiv; materiale video și audio, cărti şi fișe de lucru.

Pentru înscrieri, puteţi suna la telefon: 0251210257 sau puteți merge direct la Bibliotecă, până la data de 1 iulie 2015.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica