sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Traficanţi de droguri craioveni au fost vizitaţi de DIICOT

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Craiova au descins astăzi la locuinţele membrilor unei grupări din municipiul Craiova şi din două localităţi învecinate. 

Gruparea formată din 20-25 de persoane, constituită în perioada ianuarie-februarie, ar fi procurat, din ţară şi din străinătate, în special din Spania, substanţe care conţin canabis sintetic. Ulterior, aceste substanţe erau amestecate cu plante medicinale, cum ar fi salvia, şi cu diluanţi, obţinându-se astfel un produs cu efecte psihoactive.

Update:  La sediul DIICOT-S.T.Craiova au fost aduse, în vederea audierii, un număr de 23 de persoane.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În cauză există suspiciunea rezonabilă că în cursul anului 2015, în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, membrii grupului infracţional, format din 23 de persoane, au obţinut,  prin intermediul unor  colete poştale din Spania, cantităţi importante de droguri de risc şi substanţe din categoria etnobotanice.Ulterior, membrii grupului au comercializat   drogurile de risc către diferiţi consumatori de pe raza municipiului Dolj, contra unei sume de 10 lei/pliculeţ de 0,1-0.2 grame.

    Cu ocazia percheziţiilor domiciliare, au fost găsite şi ridicate fragmente vegetale, semințe de cannabis, rezină de cannabis, 21 de telefoane mobile, o tabletă, 3 laptop-uri, 16 cartele SIM, 3 hard-disk-uri, un pistol cu bile, 27 de cartușe pentru armă de vânătoare, 32 de capse percutante și 207 bile din plastic, pentru pistol.

   

 

Sursă foto: masapresei.ro

Politica