sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Se caută manager pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea

La Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea se organizează astăzi, începând cu ora 13.00, concurs pentru ocuparea funcţiei de manager.  La examen s-au înscris doi chirurgi şi un economist.

Funcţia a fost declarată vacantă în urmă cu un an, când fostul preşedinte al Consiliului Judeţean (CJ) Vâlcea, Ion Cîlea,  a decis să o înlocuiască pe Georgeta Sălişte din cauza numeroaselor sesizări primite cu privire la ilegalităţi comise în spital, ilegalităţi ce au vizat, printre altele, achiziţia de medicamente şi materiale sanitare fără organizarea unor licitaţii, potrivit Adevărul.

Acelaşi post a mai fost scos la concurs şi în luna martie a acestui an, dar examenul s-a amânat datorită unor contestaţii depuse de către unul dintre candidaţi. Concurenţii la funcţia de manager sunt aceeaşi ca şi data trecută, fostul director al spitalului, Georgeta Sălişte, şi chirurgii Dan Ponoran şi Constantin Ploscaru.  La bursa pariurilor se vehiculează că cele mai mari şanse le-ar avea chirurgul Dan Ponoran, despre care se spune că este un apropiat al actualului preşedintel al CJ Vâlcea, Gheorghe Păsat.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Sursă foto: romaniatv.net

Politica