miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Băiatul tinerei de 26 de ani, crescut de bunici

Tânăra de 26 de ani din Târgu Jiu, Diana Şorop, găsită decedată în locuinţă de către mama ei, ar fi murit după ce a suferit un accident vascular, potrivit medicilor legişti. Diana a fost găsită fără suflare de către mama ei, venită să o viziteze.

Băieţelul Dianei Şorop va fi crescut de bunici. Copilul nu a fost recunoscut de tatăl natural, care ar fi fiul unui cunoscut lider de sindicat.

Daniel Şorop, tatăl Dianei, a vorbit despre ce s-a întâmplat cu fiica lui. Acesta a spus că Diana suferea de trombofilie, fiind posibil ca această afecţiune să fi dus la accidentul cerebral-vascular de care a suferit.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„A suferit un accident vascular-cerebral. Se pare că trombofilia pe care o avea de la naştere, pentru că a avut o sarcină cu RH Negativ şi a rămas cu trombofilie, a avut o contribuţie. Şi-au făcut efectul acele cheaguri de sânge“, a spus Daniel Şorop, conform adevarul.ro.

Copilul Dianei, în vârstă de numai doi ani, va fi crescut de bunici. Daniel Şorop spune că tatăl său nu l-a recunoscut.

„Cel care-i este tatăl biologic nu l-a recunoscut şi nu l-a dorit. Eu, ca bunic, şi bunica lui o să preluăm tot ceea ce este legal, urmând ca după înmormântare să facem demersurile necesare pentru a ne ocupa de creşterea lui într-un mod frumos“, a mai precizat Daniel Şorop.

După tragedie, Daniel Şorop a postat un mesaj emoţionant pe Facebook: „De ce? Doar EL ştie… Să-i pun întrebări şi să-l judec pe Dumnezeu, nu am niciun drept! El este cel care ne-a creat, el ne judecă şi ne cheamă… Domnul a dat… Domnul a luat. Fie numele Domnului Lăudat!!! Eu nu-mi reneg Creatoru… Îl rog smerit să aibă grijă de sufletul copilei mele şi de noi toţi!!! A plecat la drum totuşi împlinită … A adus pe lume viaţă… Pe Nicolas Andrei….“

Politica