marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Loredana Groza, la 45 de ani: ”Sunt ca Benjamin Button”

Doar ce a împlinit 45 de ani, însă mărturisește că se simte ca la 16 ani. Într-un interviu acordat ziarului Adevărul, Loredana spune că este precum Benjamin Button, celebrul film în care un bărbat se naște bătrân și moare tânăr.

 

”Eu zic că fac 16 ani, aşa mă simt. Asta este vârsta mea sufletească, sunt ca Benjamin Button. Cei care spun asta cu adevărat, probabil că trăiesc ceea ce trăiesc şi eu. Sunt total de acord că această chestiune cu vârsta ar trebui eradicată. Mi se pare cea mai mare discriminare să judeci un om după vârstă. Toţi suntem muritori, toţi trecem prin etapele vieţii şi nu e corect faţă de nicio generaţie, faţă de niciunul dintre noi să fim judecaţi după acest aspect. Cred că trebuie să fim judecaţi după faptele noastre, după ceea ce reuşim să facem cu viaţa noastră. Unii trăiesc o sută de ani şi, pur şi simplu, nu lasă o amprentă, alţii trăiesc 27 de ani şi scriu cele mai mari simfonii sau realizează cele mai mari opere de artă. Timpul e relativ. De fiecare dată îmi serbez ziua de naştere, dar mai puţin mă interesează câţi ani am”, a declarat Loredana Groza, într-un interviu acordat ziarului Adevărul.

 

Astfel, Loredana demonstrează încă o dată că vârsta nu contează, iar în ciuda celor 45 de ani ai săi, artista are un corp pe care multe tinere îl invidiază.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Sursa foto: eventivi.ro

Politica