joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Ministrul lui Ponta: De banii ăştia copiii se fac golani acasă şi nevastă-sa curvă

Declaraţie şocantă a ministrului Transporturilor, Ioan Rus. Acesta a declarat despre românii care pleacă la muncă în străinătate că pentru câteva sute de euro în plus pe care îi câștigă acolo “copiii se fac golani acasă şi nevastă-sa curvă”.

”România are 3 milioane de oameni să zicem, din forţa activă, în acest moment în Occident. Dintre care vreun milion sunt fierari betonişti, fierari şi aşa mai departe. Lucrează în construcţii, autostrăzi prin Europa. Au poate 1500 de Euro salariu. O spun foarte direct. De banii ăştia copiii se fac golani acasă şi nevastă-sa curvă. De 700 de Euro vin acasă jumătate”, a declarat Ioan Rus la Digi 24.

Update:  Biroul de presă al Ministerului Transporturilor a trimis un comunicat de presă prin care  ministrul Ioan Rus spune că prin declaraţiile făcute la adresa românilor din străinătate a vrut „să atragă atenţia asupra unei realităţi dure din România de astăzi”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Îmi cer scuze dacă prin formularea aleasă am jignit pe cineva, dar intenţiile mele au fost de a semnala o situaţie gravă cu care se confruntă multe familii de români, fără să-i jignesc, ci chiar compătimindu-i. Am facut referire la destrămarea familiilor şi la copiii lăsaţi în grija bunicilor ori a altor rude, ca urmare a faptului că părinţii lor au plecat să muncească în alte ţări în speranţa de a-şi construi un trai mai bun. Nu am dorit să aduc în niciun fel atingere demnităţii vreunei persoane prin acele declaraţii, ci doar să atrag atenţia asupra preţului mare pe care-l plătesc mii de români care au ales să plece să muncească în străinătate”, susţine ministrul Transporturilor, potrivit Digi 24

La această oră ministrul se află la Guvern, într-o întâlnire cu premierul Victor Ponta. 

 

sursa foto: voceatransilvaniei.ro

Politica