vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Aparatul de cafea controlat cu ajutorul telefonului mobil

Un olandez stabilit în Cluj-Napoca lucrează la un aparat de cafea care să fie controlat cu ajutorul telefonului mobil. Robbert Visser muncește de doi ani la prototip.

Când a început proiectul, s-a gândit în special la angajaţii marilor corporaţii, care nu au mult timp la dispoziţie. Olandezul spune că în doar 20 de secunde oricine poate savura o cană aburindă de cafea. Şi nu vorbim de orice cafea. Cei care au aplicaţia pot alege reţeta preferată, pentru a obţine băuturi cu aromă de tiramisu, caramel sau ciocolată.Costul unui astfel de aparat ajunge la 3.500 de euro.

Am fost inspiraţi de angajaţii firmelor de IT care iubesc cafeaua, dar întotdeauna se chinuie să găsească combinaţia perfectă, cantitatea potrivită de zahăr, aroma potrivită aşa că am creat cafeaua inteligentă”, a spus Robbert Visser.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Cred că e minunat. Noi nu avem aşa ceva din câte am văzut în America. Sunt din California şi acesta e destul de avansat. Cafeaua e fantastică şi mă bucur că aparatul e făcut în România”, a spus un client.

Cred că e o idee minunată. Îţi aduce serviciile la tine, personalizate şi acesta e de asemenea următorul pas”, a declarat Ronald Verbrugge, proprietar firmă IT.

Aparatul de cafea inteligent va fi produs în România începând din aceasta vară şi va costa 3.500 de euro, fără taxe.

Sursă: digi24.ro

Politica