marți, aprilie 16, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Vrăjitorul din Oz, premieră de excepţie

 

Sute de copii fericiţi a reuşit să facă spectacolul de 1 iunie de la Colibri. Piesa de teatru adaptată după L. Frank Baum, captat, pentru o oră atenţia celor mici prezenţi în sală. Ziua Internaţională a Copilului, a fost astfel marcată de Vrăjitorul din Oz. Astfel că, sala teatrului Colobri din Craiova s-a transformat în Oraşul de Smarald, iar Dorothy, Toto, Omul de tinichea, Leul sau Sperieciori au fost, de asemenea, prezenţi.

 

Distribuţia a fost şi ea una de excepţie. Mugur Prisăcaru, Alis Ianoş, Cosmin Dolea, Emanuel Popescu, Daniel Mirea, Ionica Dobrescu, Rodica Prisăcaru, Adriana Ioncu şi Alla Cebotari au contribuit la amuzamentul copiilor. Şi pentru că a fost un succes, spectacolul va ma fi jucat încă o dată, sâmbătă, în aceeaşi formulă.

 

Muzica a fost asigurată de Alexandru Berehoi, coregrafia Ionuţ Sergiu Anghel, asistent scenografie Nichita Teodorescu, regizor tehnic Mugurel Vitan, sunet Constantin Bîrţan, lumini Laurenţiu Milici, maşinişti Costică Jianu, Gheorghe Ifrim, croitorie Mihaela Calciu, Geta Adam, tâmplărie Iancu Pătroi şi artist plastic Cristi Popa.

Policlinica Buna Vestire Craiova

 

Pe lângă Vrăjitorul din Oz, teatrul Colibri mai are în repertoriu spectacole precum Albă ca Zăpada, Alis în lumea păpuşilor, Cântăreţii din Bremen, Invitaţie la Joacă, Jocuri Magice, Ursul păcălit de vulpe sau Răţuşca cea urâtă.

 

Biletele pentru spectacol se pot procura de la Agenţia Teatrului “Colibri”, de luni până sâmbătă, între orele 10:00 – 13:00 şi 16:00 – 19:00, iar duminica, în intervalul 10:00 – 13:00.

Pentru Vrăjitorul din Oz, biletul costă10 lei, iar pentru celelalte spectacole preţul variază între 5 şi 10 lei.

Totodată, duminică va fi pus în scenă un nou spectacol, Poveste japoneză, spectacol pentru care Teatrul Colibri îşi va deschide, din nou, porţile. 

Politica