vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Vâlcov, un nou dosar la DNA

Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie –Secţia de combatere a corupţiei au dispus efectuarea urmăririi penale faţă de: 
Darius Vâlcov este cercetat într-un nou dosar pentru trafic de influență. Potrivit DNA, anult trecut Vâlcov a cerut 10% de la un om de afaceri pentru ca societatea acestuia să primească un contract de lucrări pe bani publici. Cei 10% au însemnat 1.700.000 lei, bani pe care Vâlcov i-a și primit. 

"În primăvara anului 2014, anterior semnării în iulie 2014, a unui contract având ca obiect reabilitarea reţelei de apă şi canalizare din două localități din județul Olt, suspectul Vâlcov Darius Bogdan i-a pretins unui om de afaceri (denunțător în cauză), prin intermediar, 10% din valoarea sumelor, fără TVA, ce urmau a fi încasate de societatea comercială reprezentată de omul de afaceri, în urma încheierii contractului cu S.C. COMPANIA DE APĂ OLT S.A., respectiv 1.700.000 lei. Banii au fost pretinși în schimbul intervenţiei suspectului Vâlcov Darius Bogdan pe lângă factori de decizie din cadrul S.C. COMPANIA DE APĂ OLT S.A., astfel încât societatea pe care o reprezenta denunțătorul să încheie acel contract şi să primească banii la timp.Ulterior, suspectul Vâlcov Darius Bogdan a primit de la omul de afaceri, prin intermediari, suma de suma de 1.700.000 lei, în două tranșe (în luna septembrie 2014 și în luna februarie 2015)."- DNA

Anchetatorii au mai anunțat că în dosar se efectuează acte de urmărire penale şi faţă de alte persoane. 

Policlinica Buna Vestire Craiova

 

Articolul precedent
Articolul următor

Politica