vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un craiovean a dispărut pe mare în ziua de Rusalii

Potrivit reprezentanţilor IPJ Constanţa, luni, 1 iunie, în jurul orei 20.00, poliţiştii din Costineşti au fost sesizaţi despre dispariţia lui Liviu Tudoran Dragotă, în vârstă de 33 de ani, de către un prieten al acestuia.

Cunoscutul craioveanului dispărut a spus că, în după-amiaza acelei zile, în jurul orei 16.00, Liviu Dragotă ar fi închiriat o barcă, iar la ora 17.30 barca ar fi fost găsită pe mare, goală, la aproximativ 100 metri de mal. Angajaţii centrului de la care fusese închiriată ambarcaţiunea spun că în ea se aflau atât hainele, cât şi vesta de salvare pe care tânărul o primise la plecare.

Pentru găsirea acestuia au intervenit scafandri ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Dobrogea" al judeţului Constanţa, salvamari din Costineşti, dar şi echipaje de la Agenţia Română pentru Salvarea Vieţii Omeneşti pe Mare, însă până în prezent căutările nu au avut vreun rezultat. Ei au căutat în mare de la mal până la o sută de metri în larg, dar spun că sunt curenţi puternici şi vizibilitatea în apă este foarte scăzută, de până la un metru.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Sursă: mediafax.ro

Politica