joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Ricky Martin vrea să adopte o fetiţă

Ricky Martin a mărturisit că dorește să adopte o fetiță. El a făcut această dezvăluire presei, înainte de gala premiilor muzicale decernate la 1 iunie, pentru al 9-lea an consecutiv, de postul de radio CADENA 100, la Palau Nacional din Barcelona, relatează în ediția digitală ziarul spaniol ABC.

După ce a recunoscut pentru ziarul britanic că este singur și că cei doi băieți ai lui sunt prea mici "pentru a aduce bărbați în casă", cîntăreţul și-a mărturisit intenția de a adopta o fetiță. Se pare că ar fi demarat deja procedurile. El a povestit totodată că fiii lui au rămas acasă cu bunicii și că nu i-a luat în această călătorie destul de scurtă și de obositoare.

Ricky a povestit și despre activitatea sa la fundația pe care a creat-o pentru a salva zeci de copii din Puerto Rico care sunt victime ale abuzurilor. "Nu vă închipuiți cât de multe lucruri putem face pentru acești copii. Sunt incredibile eforturile pentru a le oferi o nouă șansă în viață", a spus artistul a cărui fundație are grijă de 136 de copilași.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Sursă:agerpres.ro

Politica