vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

” Pelendava Dansează” pentru a VIII-a oară

Emoțiile, costumele colorate și piesele ritmate au însoțit cele șase echipe ale concursului găzduit de Casa de Cultură a studenților. Cea de-a VIII-a ediție a Festivalului Național de Gimnastică Aerobică și Dans ”Pelendava Dansează”, coordonat de profesoara Ana-Maria Trașcă, a adus împreună copii talentați la gimnastică aerobică din diferite localități, dintre care: București, Târgu Jiu, Slatina, Caracal și Craiova.

Participarea la concurs s-a făcut pe categorii de vârstă, cât și delimitându-se după gen sau structura numerică de apariție în scenă: individual, perechi, trio, grup sau ansamblu. Pentru anunțarea evenimentului au fost expediate invitații celorlalte județe cu o lună și jumătate înainte de eveniment, timp în care echipele participante au putut să se pregătească.

”Motivul care stă în spatele acestui concurs e pentru a depista talente pe care să le dirijăm către cluburile, respectiv asociațiile sportive ce se ocupă cu sportul de performanță”, susține Alina Udrea, profesoară la Palatul Copiilor Craiova, catedra de gimnastică aerobică.

Policlinica Buna Vestire Craiova

 

Citeşte mai mult despre competiţie, marţi, în ediţia tipărită a cotidianului "Jurnalul Olteniei".

Politica