vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Cher, imaginea oficială a noii colecţii vestimentare Marc Jacobs

Cher şi Marc Jacobs, care au mers împreună la Met Gala 2015, organizată la New York, la începutul lunii mai, au decis să colaboreze încă o dată şi au realizat împreună reclamele pentru noua campanie de promovare a colecţiei de toamnă 2015 a casei Marc Jacobs, informează Mediafax. Cântăreaţa americană a devenit, la vârsta de 69 de ani, imaginea oficială a noii colecţii vestimentare create de designerul american Marc Jacobs.

Într-una dintre fotografiile de promovare, publicată pe Instagram, a acestei colecţii, Cher poartă o rochie neagră şi o pereche de mănuşi din piele neagră. Alăturat fotografiei, de Marc Jacobs a scris pe reţeaua de socializare: "Prima noastră imagine de promovare a colecţiei de toamnă 2015 semnată de Marc Jacobs. Cher".

Marc Jacobs nu se află la prima sa colaborare cu vedete din industria de divertisment. Cântăreaţa Miley Cyrus şi actriţa Jessica Lange au fost imagini oficiale ale unor colecţii lansate de design-erul american în anii precedenţi.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Marc Jacobs s-a aflat timp de 16 ani la conducerea casei Louis Vuitton, o marcă extrem de profitabilă care contribuie din plin la succesul financiar al grupului LVMH, lider mondial pe piaţa produselor de lux. În 2013, Marc Jacobs a luat decizia de a părăsi casa Vuitton pentru a se ocupa de propriile afaceri şi pentru a pregăti lansarea la bursă a propriei mărci, potrivit Mediafax.

 

 

Politica