joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Excluderi din PSD

În cadrul reuniunii comitetului executiv și a Consiliului Județean ale PSD Dolj desfășurată astăzi s-a decis excluderea din organizația județeană a PSD Dolj și PSD Craiova mai mulți membri, care s-au implicat în formarea altor partide politice.

“Având în vedere hotărârea Biroului permanent județean din data 28.05.2015 privind excluderea din partid a unor membri pentru următoarele motive: implicare în construcția altei formațiuni politice, prejudiciu de imagine adus PSD Dolj, în temeiul articolului 85, litera e, articolului 81, litera d., art. 81, lit. k din statutul Partidului Social Democrat, Comitetul Executiv Județean hotărăște: articolul 1: confirmă hotărârea Biroului Permanent Județean al PSD Dolj din data de 28.05.2015, cu precizarea că a fost în unanimitate această hotărâre, de excludere din organizația municipală a PSD Craiova a domnilor: Petrescu Petre, Florentin Gust, Moșoiu Constantin, Ionuț Dima, Andi Dunoiu, și a doamnelor Geta Gavrilescu, Niculina Lazarciuc, Amalia Ilinca, Lorena Ghiluș. Iar din organizația locală PSD Breasta a domnului Marian Petrescu, iar din organizația locală PSD Melinești a domnișoarei Mihaela Ceană. Prezenta hotărâre va fi adusă la cunoștință celor vizați și poate fi contestată la Comisia Județeană de Disciplină și Arbitraj în termen de zece zile, conform articolului 34, alineatul 1 din statutul PSD”, a declarat Claudiu Manda, președinte PSD Dolj.

”Nu credem că au fost aduși cu forța

Policlinica Buna Vestire Craiova

”Nu am fost sunați să ni se explice că doresc să continue alături de noi, i-am văzut împreună în mass-media prezenți la construcția unui nou partid politic. Nu avem cum să credem că fac pe Lăscărică să ne spună, Dom` Semaca, Dom` Semaca am fost aduși cu forța,(nr.replică din filmul ”Cu mâinile curate”) dacă s-au implicat într-un nou partid politic, este libertatea lor să o facă, le urăm succes, nu știm care va fi rezultatul pe care îl vor avea de acum încolo, începând de astăzi sau de atunci nu mai sunt colegii noștri, ci și colegii noștri ca politicieni și sunt adversari pe scena politică, rămâne să vedem la alegerile locale, parlamentare și alte alegeri care va fi rezultatul lor. Le urăm succes, însă biroul permanent a propus excluderea lor și rog membrii comitetului executiv județean să voteze cu DA sau NU”, a precizat Claudiu Manda.

S-a votat în unanimitate, iar toți cei propuși au fost excluși din organizația PSD Dolj și PSD Craiova.

Postul de trezorier al PSD Dolj, ocupat de Cosmin Vasile

O altă propunere pe care a făcut Claudiu Manda, președintele PSD Dolj a fost ”eliberarea din funcția de trezorier a domnului Golumbeanu Alin și propunerea de a fi ocupată această funcție până la conferința din toamnă, rămâne să vedem data, de către Cosmin Vasile”.

Și aici voturile au fost exprimate în unanimitate pentru ca funcția de trezorier al PSD Dolj să fie ocupată de consilierul județean Cosmin Vasile.

 

 

 

Politica