vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

”Studenții noștri pot mai mult”, la a III-a ediție

Casa de Cultură a Studenţilor din Craiova în colaborare cu Universitatea din Craiova, prin Prorectoratul Programe de Studii şi Asigurarea Calității, Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport Dolj şi Convenţia Organizaţiilor Studenţeşti (COS) derulează proiectul „Studenții noștri pot mai mult”, a III-a ediție.

Proiectul se desfășoară și astăzi până la orele 17.00, în Centrul Vechi al Craiovei, str. Moşoiu Panait, în zona Banc Post, iar mâine, 29 mai continuă între orele 09.00 – 17.00, în aceeași locație.

”Evenimentul „Studenții noștri pot mai mult” vizează stimularea creativității, dorința de implicare a studenților Universității din Craiova în derularea unor activități practice, în vederea dezvoltării acestora atât pe plan personal, cât și pe plan profesional. În plus, participarea la aceste activități are drept efect  creşterea vizibilităţii oportunităţilor pentru studenți, promovarea voluntariatului și a unui stil de viață sănătos prin activități recreative”, au precizat organizatorii.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica