joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Paul Stănescu a demisionat din conducerea PSD

Şeful CJ Olt, Paul Stănescu  şi-a anunţat demisia din funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene a PSD, dar şi din funcţia de vicepreşedinte deţinută la nivel naţional. Acesta a declarat ca decizia a fost luata in semn de solidaritate cu Liviu Dragnea

„Mi-am dat demisia din funcţia de vicepreşedinte al partidului la nivel naţional şi preşedinte al organizaţiei PSD Olt. Motivul — demisia e un act de voinţă unilaterală — pentru că aşa cum ştiţi există o sentinţă, chiar dacă nu este definitivă, a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, nu vorbesc de nume, chiar dacă îl cheamă Liviu Dragnea sau îl chema altcumva, în care preşedintele executiv al PSD este condamnat cu suspendare un an de zile, motivul îl ştiţi toţi, referendumul.

Mai sunt din câte ştiu eu încă trei colegi de-ai mei, este vorba de preşedintele organizaţiei PSD Giurgiu, domnul senator Bădălău (Niculae Bădălău), este vorba de preşedintele CJ şi PSD Buzatu (Dumitru Buzatu) de la Vaslui, de domnul Zetea Gabriel, vicepreşedinte CJ şi preşedinte al PSD Maramureş. Deci, care ne-am scris demisia şi cei care am înregistrat-o, cel puţin din câte informaţii am eu până să plec de la sediul din Kiseleff, de ieri, unde s-a ţinut Comitetul Executiv.Eu vă spun că decizia în 2012 de a face referendum, a fost o decizie colectivă a PSD, o decizie a Comitetului Executiv Naţional, decizia a fost în unanimitate, toţi am fost de acord, nimeni nu a fost împotrivă. Decizia luată în CEx Naţional al PSD a fost în comun acord cu colegii liberali de la acea vreme, exista USL, o idee bună la acea dată şi colegii noştri liberali care astăzi critică aproape această acţiune eu spun că sunt lipsiţi de demnitate, chiar spun că unii dintre ei au devenit penibili, în momentul în care critici preşedintele executiv al PSD că a coordonat campania USL la referendum în 2012 şi, bineînţeles, că din acest comitet de coordonare a campaniei pentru referendumul de demitere a preşedintelui de atunci Traian Băsescu nu au fost numai membri PSD, au fost şi foarte mulţi membri marcanţi ai PNL care astăzi au cu totul altă părere.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Liviu Dragnea nu a luat această decizie singur şi nu mă feresc să spun că ceea ce a făcut Liviu Dragnea la nivel naţional am făcut noi toţi preşedinţii de organizaţii, membri ai Comitetului Executiv Naţional, au făcut şi colegii liberali aceleaşi lucruri " a declarat Paul Stănescu.

Politica