joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Concertul Vunk de la Craiova a încheiat turneul ”Înconjurul lumii”

Concertul acustic al trupei Vunk s-a terminat în jurul orei 23.00, asta după ce programat inițial să înceapă la ora 19.00, membrii trupei au dat startul spectacolului de la Craiova, la 20.15. S-a creat această întârziere din cauza unor probleme tehnice.Turneul trupei Vunk intitulat Înconjurul lumii s-a încheiat în această seară la Craiova, fiind al 24-lea oraș în care artiștii au poposit.

A fost o seară încărcată, emoțiile au fost simțite și chiar exprimate de solistrul trupei, Cornei Ilie. Cornel Ilie și-a sărbătorit pe, 25 mai, aniversarea. Publicul din sala Filarmonicii Oltenia alături de staff-ul formației Vunk au complotat și i-au făcut o surpriză artistului. Au avut foi albe și negre pe care erau trecute mesajul La Mulți Ani, Cornel, iar când artistul nu se aștepta tot publicul s-a ridicat în picioare ținând în brațe acele foi în care erau transmise urările cu ocazia aniversării.

Un alt moment emoționant al serii l-a constituit dedicația muzicală pe care trupa Vunk a făcut pentru Gabriel Cotabiță,

Policlinica Buna Vestire Craiova

Mai multe detalii despre concertul Vunk de la Craiova, citiți în ediția tipărită de miercuri a cotidianului Jurnalul Olteniei, când veți afla și ce a spus artistul despre publicul de la Craiova.


 

Concertul Vunk din această seară a început mai târziu cu o oră şi un sfert faţă de ora la care era programat. Problema pare să fi fost o pană de curent. În cele din urmă a fost adus un generator de curent electric, iar la această ora concertul e în desfăşurare.


 

Craiova este un oraș ce iubește Trupa Vunk. O spune faptul că de ceva vreme formația a concertat aici în fiecare an.

Ce nu știe multă lume este că, la rândul ei, Trupa Vunk iubește orașul Craiova. De fiecare data când au pășit pe scenă în fața craiovenilor, au oferit un recital întotdeauna nou. Fie că vorbim de inovații tehnologice, de jocuri spectaculoase de lumini si lasere pe ritmul muzicii sau de o regie complet diferită a concertului, băieții de la Vunk au încercat să le ofere fanilor lor din Craiova mereu o nouă amintire. Pentru că, așa cum crede și liderul trupei, cântecele lor spun povești însă sentimentul cu care publicul pleacă de la concert este cel ce le va rămâne mereu întipărit în suflet.

Tocmai din acest motiv, trupa a ales să încheie acest turneu, de 24 de orașe, la Craiova. Va fi cel mai special concert din întreaga serie, pentru că va și fi locul în care se vor despărți de “Inconjurul Lumii”. Așa că au ales Craiova pentru a le face cadou oamenilor de aici toată energia și fericirea ce au strâns-o de-a lungul turneului.

 

"Înconjurul Lumii" este un proiect special, căci alături de membrii trupei, pe scena Filarmonicii Oltenia vor urca un cvartet de coarde, un trompetist, un pianist și un percuționist.

Cu această ocazie, Cornel Ilie, liderul Trupei VUNK și-a dorit să realizeze cea mai mare colecție de visuri.

Pentru asta, ca și în prima parte a turneului, spectatorii sunt invitați să scrie pe cărțile poștale primite la intrare, care este visul lor. La finalul turneului, colecția de visuri, însoțită de poveștile din turneu ale liderului trupei, Cornel Ilie, va fi disponibilă într-un e-book ce va putea fi descărcat de pe site-ul oficial al trupei.

Concertul are loc luni 25 mai, va începe la ora 19, iar în deschidere va cânta Alexandra Ușurelu.

Biletele sunt puse în vânzare în rețeaua magazinelor Germanos, Diverta, Orange și Vodafone, la terminalele Zebra Pay din întreaga țară, dar și online pe www.iabilet.ro.

 

Politica